VECKANS HÄLSOTIPS Ta hand om dina nagelband

April 9, 2014

Ta hand om dina nagelband

Många kvinnor undviker att bita på naglarna men det slutar med att de biter på nagelbanden istället. Att bita på nagelbanden förstör nageltillväxten.  Att ta hand om nagelbanden är en av de viktigaste sakerna att göra eftersom nagelbanden skyddar dina naglar från infektioner. Det enda du behöver göra är att massera dem med nagelolja. På det sättet bibehåller du en bra blodcirkulation som hjälper till att få naglarna att växa bättre.

 

Boka gärna tid med  WellnessGruppens nagelteknolog Angelina Malmström

 

angelina@wellnessgruppen.nu

Please reload

Featured Posts

Höstens roligaste utmaning!

January 5, 2017

1/10
Please reload

Senaste inläggen

September 27, 2015

February 3, 2015

Please reload

  • Facebook

Wellnessgruppen Stockholm AB © 2018