top of page

Veckans Hälsotips från WellnessGruppen -" Fina Sommarfötter"

Nu börjar äntligen sommaren och snart får vi gå i fina sandaler och vem vill inte ha fina fötter att visa upp då Skäm bort dig själv med ett härligt fotbad, skrubba fötter och var noga med hälarna ( tänk på att andra ser dina hälar i öppna skor då du står ex i en rulltrappa ) något vi själva lätt glömmer. Massera in en fet kräm eller olivolja och stoppa fötterna i ett par rena bomullssockor ( tänk på att det kan bli fläckar ) du kan stoppa fötterna i plastpåse och sen sockan Låt dom vara medans du tittar på filmen på tv och torka sedan av överflödet :) Exuviance har en underbar heel repair om du har självsprickor eller bara vill unna dina fötter det lilla extra ! / Susanne

Featured Posts
Senaste inläggen
bottom of page